BIL KURSER

Vi tilbyder kurser for alle, der ønsker at forbedre og udfordre deres køreevner.
Lær din bil bedre at kende, og bliv en bedre billist. 

Kurserne er af 3 timers varighed, hvor man lærer bremse- og undvigeteknik på glat og tør vej. Vores professionelle instruktører sikre at teori og praksis følges ad, i takt med at dine evner forbedres. Du får en radio med i bilen, hvori du modtager vejledning og instruktioner, der er tilpasset din bil og kørestil.

Deltagerne kører i egen bil. Der kan også lejes bil på anlægget.
Der er som regel 6-12 deltagere på et kursus.

Kurserne kan arrangeres alle dage fra 8:00-22:00 i perioden 1. oktober til 1. marts

img6

Køreteknisk kursus, i egen bil. Varighed 3 timer, pris 4.000 kr. op til 12 deltagere

Se Mere

Kør efteråret i møde

På kurset sætter vi fokus på øvelser, der forbedre dine reaktioner samt kendskabet til din bil. Øvelserne vil foregå på tør såvel som glat vej. Du vil gennem kurset lære om de forskellige sikkerhedssystemer i din bil, samt hvordan de anvendes optimalt.

Vinterklar

På kurset sætter vi fokus på øvelser der forbedre dine reaktioner samt kendskabet til din bil i glatføre. Du vil gennem kurset lærer om de forskellige sikkerhedssystemer i din bil, samt hvordan de anvendes optimalt i glatføre.

Kend din bil – Sommerkursus

Kend din bil, er et sommerkursus der sættes fokus på din bil og hvordan den reagere i forskellige situationer. 
Har du lige fået ny bil, eller vil du gerne vil lærer din gamle bedre at kende, er dette kursus lige noget for dig. De forskellige sikkerhedssystemer vil blive gennemgået i teori og praksis. Dine køretekniske evner blive udfordret på glat og tør vej, hvor du lærer hvor grænsen mellem succes og fiasko går.