VELKOMMEN TIL KOLDING KØRETEKNISKE ANLÆG

Vi tilbyder kurser for alle, der ønsker at forbedre og udfordre deres køreevner. Lær din bil bedre at kende, og bliv en bedre billist.

Kurserne er af 3 timers varighed, hvor man lærer bremse- og undvigeteknik på glat og tør vej. Vores professionelle instruktører sikre at teori og praksis følges ad, i takt med at dine evner forbedres. Du får en radio med i bilen, hvori du modtager vejledning og instruktioner, der er tilpasset din bil og kørestil.

Deltagerne kører i egen bil. Der kan også lejes bil på anlægget. Der er som regel 6-12 deltagere på et kursus.

img6

Køreteknisk kursus, i egen bil. Varighed 3 timer, pris 4.000 kr. op til 12 deltagere.

Se Mere

kørekurser til bil

Køretekniske kurser der er tilpasset efter årstiden. Bank rusten af dine køreregen-skaber, og bliv en bedre billist. Der undervises individuelt på alle vores kurser, så alle kan være med.

kørekurser til MC

Køretekniske kurser til MC for dig der vil banke rusten af dine køretekniske færdigheder eller blot lærer din MC endnu bedre at kende. Der undervises individuelt på alle vores kurser, og kurserne passer derfor både til øvede og mindre øvede deltagere. Se vores 3 spændende kurser med professionel instruktør.

kørekurser erhverv

Vi tilbyder skræddersyede kurser til virksomheder og foreninger, der ønsker at forbedre medarbejdernes køretekniske egenskaber samt forbygge skader på personer og materiel.