Generelle oplysninger

Kolding Køretekniske Anlæg A/S

CVR. nr. 11802605

Vranderupvej 15

morten.s@lisbeth.dk

75536668

Betaling 

Der er mulighed for betaling med Dankort via www.kta-kolding.dk samt via bankoverførsel. Kontakt os for mulighederne for bankoverførsel.

Levering

Efter betaling modtager du et værdibevis i form af en kode eller mail, der giver adgang til det enkelte kursus. Levering anses for sket ved afsendelse af denne mail/kode. Der er herefter 14 dages fortrydelsesret. Ved tilmelding til et kursus der starter indenfor 14 dage, er der ingen fortrydelsesret.

Gavekort 

Gavekort er gyldige i 3 år efter udstedelsen. Du har 14 dages fortrydelsesret på gavekort. Er gavekortet anvendt til køb, gælder nedenstående fortrydelsesret.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din kode/gavekort eller email bekræftelse på kurset.
  2. Hvis du har tilmeldt dig et kursus der starter indenfor 14 dage, er der ingen fortrydelsesret.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til post@kta-kolding.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kolding Køretekniske Anlæg A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.kta-kolding.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.kta-kolding.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kolding Køretekniske Anlæg A/S via e-mail post@kta-kolding.dk .

Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til morten.s@lisbeth.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området.